Roomvlaai met gekarameliseerde appel
		Een echte traktatie!
Benodigdheden:
- Pruvé Open vlaai 24 cm - art. nr. 24
 - 952 g sinaasappel
 - 14 g steranijs
 - 14 g kaneel
 - 476 g suiker
 - 42 g gelatine
 - 2380 g appel
 - 24 g quelli
 - Zwitsers room
 - Pruvé Hagelschuim - art. nr. 63500
 - Chocolade decoratie
 
Werkwijze:
- Breng de sinaasappelsap met de kruiden aan de kook.
 - Laat ± 1 uur op laag vuur intrekken met de deksel op de pan.
 - Zeef vervolgens de kruiden uit.
 - Meng de quelli (koudbindmiddel) en de suiker en voeg dit toe aan het sap.
 - Voeg vervolgens de geweekte gelatine toe
 - Snijd de appels in blokjes en bak aan in gekarameliseerde suiker (100 gram).
 - Voeg hier ook 100 gram roomboter aan toe.
 - Als de appels beetgaar zijn voeg je deze toe aan sinaasappel/kruiden mengsel.
 - Stort het mengsel in ringen en laat uit geleren.
 - Vul de vlaaiboden met Zwitsers room en plaats daar de appelplakken bovenop.
 - Geleer af en decoreer met hagelschuim en chocoladedecoratie.
 
			Bourdaloue met stoofpeertjes
Heerlijk voor in het najaar!
Meer informatie over Bourdaloue met stoofpeertjes
			St Honoré Karamel
Een klassieke lekkernij, betovert met zijn perfecte combinatie van krokant bladerdeeg, luchtige soesjes en romige karamel.
Meer informatie over St Honoré Karamel
			Hartenvlaai met crème pâtissière en rood fruit
Een hartverwarmend gebak: ideaal voor Valentijnsdag of Moederdag.
Meer informatie over Hartenvlaai met crème pâtissière en rood fruit