St. Honoré
		In een harde wener.
Benodigdheden:
- Pruvé RB Harde Wener 5 cm – art. nr. 40110
 - Pruvé Vanille meringue drups – art. nr. 1000920
 
Vulling
- Soesjes, ongevuld
 - 500 g banketbakkersroom
 - 100 g slagroom
 - 10 g suiker
 - Oranje chocolade
 
Werkwijze:
Vulling
- De harde wener bakjes en de soesjes vullen met de banketbakkersroom.
 - De banketbakkersroom kan eventueel op smaak gebracht worden naar eigen wens.
 - De gevulde soesjes in oranje chocolade dippen.
 
Decoratie
- De (gezoete) slagroom stevig kloppen en op de harde wener een kleine rozet spuiten.
 - Hierop de soes leggen en vorm hieromheen een ring van meringue drups.
 
			Chocoladevlaai met sinaasappel en kaneel
Een smaakexplosie die verwarmend en fris tegelijk is. Perfect voor de feestdagen of als bijzonder gebakje bij de koffie.
Meer informatie over Chocoladevlaai met sinaasappel en kaneel
			3 + 1 gratis actie!
Iedere twee maanden staan er bij Pruvé andere producten in de spotlight. Dit houdt in dat we producten uit ons standaard assortiment even in het zonnetje...
Meer informatie over 3 + 1 gratis actie!
			Aardbeienschelp met Basilicum
Een heerlijke klassieker met een verrassende twist!
Meer informatie over Aardbeienschelp met Basilicum