St. Honoré
In een harde wener.
Benodigdheden:
- Pruvé RB Harde Wener 5 cm – art. nr. 40110
- Pruvé Vanille meringue drups – art. nr. 1000920
Vulling
- Soesjes, ongevuld
- 500 g banketbakkersroom
- 100 g slagroom
- 10 g suiker
- Oranje chocolade
Werkwijze:
Vulling
- De harde wener bakjes en de soesjes vullen met de banketbakkersroom.
- De banketbakkersroom kan eventueel op smaak gebracht worden naar eigen wens.
- De gevulde soesjes in oranje chocolade dippen.
Decoratie
- De (gezoete) slagroom stevig kloppen en op de harde wener een kleine rozet spuiten.
- Hierop de soes leggen en vorm hieromheen een ring van meringue drups.
Bourdaloue met stoofpeertjes
Heerlijk voor in het najaar!
Meer informatie over Bourdaloue met stoofpeertjesMake It Magazine 2021
Nieuw! In samenwerking met Nederlandse bakkers hebben wij een gloednieuw inspiratiemagazine ontwikkeld, het Make It Magazine. Hierin komen bakkers aan het...
Meer informatie over Make It Magazine 2021Bladerdeegrolletje met V.O.C. mousse
Voor de echte chocoladeliefhebber.
Meer informatie over Bladerdeegrolletje met V.O.C. mousse