Tompouceplak Saint Honoré
Heerlijk gebak voor in het voorjaar.
Ingrediënten:
- Tompouceplak Pruvé - art. nr. 11404
Rood fruit Gelei
- 1000 gr rood fruit naar keuze of een mix van
- 400 gr suiker
- 10 gr agar agar
Vanille mousse
- 500 gr melk
- 300 gr suiker
- 175 gr dooier
- 25 gr gelatine
- 1000 gr slagroom
- 3 gr vanille poeder
Bloedsinasappel bavaroise
- 1000 gr bloedsinasappel puree
- 1000 gr slagroom
- 30 gr gelatine
Werkwijze:
Rood fruit gelei
- Meng alle grondstoffen.
- Breng aan de kook.
- Stort het vervolgens in een kader, iets kleiner dan het gewenste formaat van de tompouceplak.
Vanille mousse
- Kook een crème anglaise van de melk, suiker en eidooier.
- Laat dit afkoelen.
- Knijp de gelatine uit, los op en voeg toe aan de crème anglaise.
- Meng de slagroom door het mengsel.
- Stort het mengsel in het kader.
Bloedsinaasappel bavaroise
- Meng de slagroom met de puree.
- Los de gelatine op en voeg toe aan de puree en de slagroom.
Opbouw
- Snijd de tompouceplak in het gewenste formaat.
- Plaats in het midden de plak van rood fruit gelei en daar bovenop de plak vanille mousse.
- Op de buitenste rand plaatst u gevulde soesjes met bloedsinaasappel bavaroise die voorzien zijn van gekeurde chocolade.
Chocolade banoffee vlegel
Heerlijke combincatie van banoffee en chocolade.
Meer informatie over Chocolade banoffee vlegelChocoladeschelp
Een heerlijke reuzenschelp voor de chocoladeliefhebbers!
Meer informatie over ChocoladeschelpRoomhoorn ijsjes
Dip de roomhoorns in de oranje chocolade voor een extra feestelijk effect!
Meer informatie over Roomhoorn ijsjes