Tompouceplak Saint Honoré
Heerlijk gebak voor in het voorjaar.
Ingrediënten:
- Tompouceplak Pruvé - art. nr. 11404
Rood fruit Gelei
- 1000 gr rood fruit naar keuze of een mix van
- 400 gr suiker
- 10 gr agar agar
Vanille mousse
- 500 gr melk
- 300 gr suiker
- 175 gr dooier
- 25 gr gelatine
- 1000 gr slagroom
- 3 gr vanille poeder
Bloedsinasappel bavaroise
- 1000 gr bloedsinasappel puree
- 1000 gr slagroom
- 30 gr gelatine
Werkwijze:
Rood fruit gelei
- Meng alle grondstoffen.
- Breng aan de kook.
- Stort het vervolgens in een kader, iets kleiner dan het gewenste formaat van de tompouceplak.
Vanille mousse
- Kook een crème anglaise van de melk, suiker en eidooier.
- Laat dit afkoelen.
- Knijp de gelatine uit, los op en voeg toe aan de crème anglaise.
- Meng de slagroom door het mengsel.
- Stort het mengsel in het kader.
Bloedsinaasappel bavaroise
- Meng de slagroom met de puree.
- Los de gelatine op en voeg toe aan de puree en de slagroom.
Opbouw
- Snijd de tompouceplak in het gewenste formaat.
- Plaats in het midden de plak van rood fruit gelei en daar bovenop de plak vanille mousse.
- Op de buitenste rand plaatst u gevulde soesjes met bloedsinaasappel bavaroise die voorzien zijn van gekeurde chocolade.
Appelflap Deluxe - nieuwe appelflap van Pruvé
Ook bij Pruvé gaan we met de tijd mee, want tijden veranderen. Zo hebben we onze vertrouwde Pruvé appelflap onder de loep genomen en doorontwikkeld tot...
Meer informatie over Appelflap Deluxe - nieuwe appelflap van PruvéHup-Vlegel-Hup
Stap in de wereld van de Hollandse trots met onze vlegel, geïnspireerd door de iconische kleuren rood, wit en blauw.
Meer informatie over Hup-Vlegel-HupBrooddeeg - een nieuwe range binnen het assortiment!
Binnen Smilde Bakery/Pruvé zijn we druk bezig met de ontwikkeling van een mooie brooddeeg range. Brooddeeg is een ideale deegsoort als het gaat om...
Meer informatie over Brooddeeg - een nieuwe range binnen het assortiment!