Kleurrijke bladerdeegrolletjes
This is how we roll. Het bladerdeegrolletje 2.0
Benodigdheden:
- Pruvé RB Bladerdeegrolletjes - art. nr. 11447
- Dobla chocolade
Vulling
- 180 g kristalsuiker
- 60 g water
- 100 g heelei
- 300 g roomboter
- Smaakmakers: bijv. fruit (gevriesdroogd of poedervorm), pistachepasta, extracten, likeur
Glazuur
- Glaceerfondant
- Kleurstof
Werkwijze:
Vulling
- Klop het ei schuimig en kook de suiker en water tot 120°C.
- Voeg al kloppend toe aan de eieren en laat veder draaien tot het is afgekoeld tot kamertemperatuur.
- Voeg de boter toe en klop verder tot een gladde crème.
- Breng op smaak met de gewenste smaakmaker.
Decoratie
- De fondant op temperatuur brengen en kleuren in de kleur van de smaak van de vulling.
- De bladerdeegrolletjes glaceren met de fondant.
- Decoreer met Dobla chocolade.
Chocoladeschelp
Een heerlijke reuzenschelp voor de chocoladeliefhebbers!
Meer informatie over ChocoladeschelpSpeculaas slof met advocaat
De speculaas en advocaat passen perfect bij het najaar.
Meer informatie over Speculaas slof met advocaat