Spring naar inhoud

Millefeuille extra krokant

Met vocht gereduceerde room om krokantheid te bevorderen!

Benodigdheden voor 40 stuks:

  • Tompouceplak Pruvé - art. nr. 11404
  • 50 gr melkpoeder
  • 250 gr melk
  • 15 gr blanke stroop
  • 400 gr witte chocolade
  • 550 gr slagroom
  • 30 gr gelatine massa
  • 1 vanille stokje

Werkwijze:

  1. Los de melkpoeder op in de melk.
  2. Verwarm de melk, blanke stroop en 1 vanillestokje tot 60 graden.
  3. Giet dit op de witte chocolade en emulgeer.
  4. Meng de vloeibare room er door en laat minimaal één nacht uitkristalliseren in de koelkast.
  5. Klop vervolgens in de planeet menger tot de gewenste textuur.
  6. Snijd de tompouce stroken op maat (in één milefeuille verwerk je drie plakjes).