Millefeuille extra krokant
		Met vocht gereduceerde room om krokantheid te bevorderen!
Benodigdheden voor 40 stuks:
- Tompouceplak Pruvé - art. nr. 11404
 - 50 gr melkpoeder
 - 250 gr melk
 - 15 gr blanke stroop
 - 400 gr witte chocolade
 - 550 gr slagroom
 - 30 gr gelatine massa
 - 1 vanille stokje
 
Werkwijze:
- Los de melkpoeder op in de melk.
 - Verwarm de melk, blanke stroop en 1 vanillestokje tot 60 graden.
 - Giet dit op de witte chocolade en emulgeer.
 - Meng de vloeibare room er door en laat minimaal één nacht uitkristalliseren in de koelkast.
 - Klop vervolgens in de planeet menger tot de gewenste textuur.
 - Snijd de tompouce stroken op maat (in één milefeuille verwerk je drie plakjes).
 
			Bladerdeegrolletje met V.O.C. mousse
Voor de echte chocoladeliefhebber.
Meer informatie over Bladerdeegrolletje met V.O.C. mousse
			This is how we roll!
Laat u op Bakkersvak verrassen en maak kennis met het bladerdeegrolletje 2.0. Een echte klassieker! Maar ook klassiekers zijn wel eens aan vernieuwing toe....
Meer informatie over This is how we roll!
			Champagne turko taart met rood fruit
Een feestelijke taart voor het Oud&Nieuw!
Meer informatie over Champagne turko taart met rood fruit