Hartenvlaai met crème pâtissière en rood fruit
		Een hartverwarmend gebak: ideaal voor Valentijnsdag of Moederdag.
Ingrediënten:
- 50 g eidooier
 - 100 g roompoeder
 - 100 g melkpoeder
 - 200 g suiker
 - 5 vanille stokjes
 - 1000 g water
 - 15 g gelatine
 - 500 g slagroom (lobbig)
 - Vers rood fruit
 - Dobla (hart)decoratie en macarons
 
Werkwijze:
- Breng het water en de vanille aan de kook.
 - Maak van de eidooier, roompoeder, melkpoeder, suiker en een beetje water een dik papje. Voeg dit toe aan het kokende water.
 - Laat dit afkoelen bij ongeveer 50 graden.
 - Voeg de uitgeknepen en opgeloste gelatine toe.
 - Laat het geheel afkoelen tot 17 gaden en voeg vervolgens de 5 liter slagroom toe.
 - Vul de vlaai met room en decoreer af met fruit, Dobla decoratie en macarons.
 
Serveer deze prachtige hartenvlaai en geniet van een moment vol liefde en zoetigheid!
			Vanille Tompoucerol - Vaderdag topper!
Let's roll! De tompoucerol in een ander jasje, speciaal voor Vaderdag.
Meer informatie over Vanille Tompoucerol - Vaderdag topper!
			Stoofpeer bourdaloue
Mini stoofpeertaartjes met een Franse twist!
Meer informatie over Stoofpeer bourdaloue