Hartenvlaai met crème pâtissière en rood fruit

Een hartverwarmend gebak: ideaal voor Valentijnsdag of Moederdag.
Ingrediënten:
- 50 g eidooier
- 100 g roompoeder
- 100 g melkpoeder
- 200 g suiker
- 5 vanille stokjes
- 1000 g water
- 15 g gelatine
- 500 g slagroom (lobbig)
- Vers rood fruit
- Dobla (hart)decoratie en macarons
Werkwijze:
- Breng het water en de vanille aan de kook.
- Maak van de eidooier, roompoeder, melkpoeder, suiker en een beetje water een dik papje. Voeg dit toe aan het kokende water.
- Laat dit afkoelen bij ongeveer 50 graden.
- Voeg de uitgeknepen en opgeloste gelatine toe.
- Laat het geheel afkoelen tot 17 gaden en voeg vervolgens de 5 liter slagroom toe.
- Vul de vlaai met room en decoreer af met fruit, Dobla decoratie en macarons.
Serveer deze prachtige hartenvlaai en geniet van een moment vol liefde en zoetigheid!