Roomvlaai met gekarameliseerde appel
		Een echte traktatie!
Benodigdheden:
- Pruvé Open vlaai 24 cm - art. nr. 24
 - 952 g sinaasappel
 - 14 g steranijs
 - 14 g kaneel
 - 476 g suiker
 - 42 g gelatine
 - 2380 g appel
 - 24 g quelli
 - Zwitsers room
 - Pruvé Hagelschuim - art. nr. 63500
 - Chocolade decoratie
 
Werkwijze:
- Breng de sinaasappelsap met de kruiden aan de kook.
 - Laat ± 1 uur op laag vuur intrekken met de deksel op de pan.
 - Zeef vervolgens de kruiden uit.
 - Meng de quelli (koudbindmiddel) en de suiker en voeg dit toe aan het sap.
 - Voeg vervolgens de geweekte gelatine toe
 - Snijd de appels in blokjes en bak aan in gekarameliseerde suiker (100 gram).
 - Voeg hier ook 100 gram roomboter aan toe.
 - Als de appels beetgaar zijn voeg je deze toe aan sinaasappel/kruiden mengsel.
 - Stort het mengsel in ringen en laat uit geleren.
 - Vul de vlaaiboden met Zwitsers room en plaats daar de appelplakken bovenop.
 - Geleer af en decoreer met hagelschuim en chocoladedecoratie.
 
			Chocoladeschelp
Een heerlijke reuzenschelp voor de chocoladeliefhebbers!
Meer informatie over Chocoladeschelp
			Nectarine tulpschelp met rozemarijn
Eens iets anders dan u gewend bent!
Meer informatie over Nectarine tulpschelp met rozemarijn